ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ IWKF. ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ : Μιχάλης Ζαμπίδης & Βασίλης Κακαρίκος

Ο επόμενος μεγάλος στόχος για τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, είναι στην Αυστραλία, στις 27 Μαίου.

Ο Iron Mike θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για να αντιμετωπίσει τον John Wayne Parr σε μια σκληρή αναμέτρηση, που θα επισφραγίσει τον καλύτερο μαχητή. Η διοργάνωση ονομάζεται PAYBACK TIME - THE DECIDER, στην οποία και θα αγωνιστούν για τον παγκόσμιο τίτλο της IWKF (International World Kickboxing Federation).
Η 1η συνάντηση των δύο μαχητών χρονολογείται το 2002 στο παρελθόν στο πλαίσιο του K-1 WORLD MAX Oceania Tournament, στην οποία ο Μιχάλης Ζαμπίδης αναδείχτηκε νικητής μετά από τρεις πολύ δυνατούς γύρους.
Η 2η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το 2009, ξανά στην Αυστραλία (Μελβούρνη), στη διοργάνωση PAYBACK TIME όπου σε αγώνα 5 γύρων ο Parr κατάφερε και πήρε τη ρεβάνς που αναζητούσε με μικρή διαφορά.
Αυτή θα είναι η 3η και καθοριστική μάχη μεταξύ των δυο
κορυφαίων αθλητών, για μία ακόμη φορά στη Μελβούρνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο John Wayne Parr θα αγωνιστεί για τελευταία φορά και επέλεξε τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή για να επισφραγίσει την καριέρα του. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο << State Netball & Hockey Center>> και τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί.


Στην ίδια διοργάνωση θα συμμετάσχει και ο Βασίλης Κακαρίκος, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στην Μελβούρνη και θα του δοθεί μια ακόμη ευκαιρία να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου